Waarom?

Waarom kies je voor You Name It?

*) Omdat je bij You name It verloond wordt door een collega. Eric Timmermans, de man achter You Name It, heeft als musicus alle theaters, kroegen, festivals en evenementenlokaties gezien, kent alle ins en outs van het plezier maken tijdens optredens maar kent dus ook de minder leuke kanten van het vak. Kortom … heeft alles wat jij meemaakt ook zelf meegemaakt en weet dus precies wat jouw wereld is.

*) You name It! levert maatwerk. Musici verkeren niet allemaal in dezelfde omstandigheden. De een is chaotisch van aard, de ander is zeer georganiseerd. De een verdient veel, de ander verdient minimaal. De een is full- time musicus, de ander doet het er een beetje bij. En dat met alle tussenvarianten. De kracht van You Name It! is dat je verloond wordt op de wijze die het beste bij jouw situatie past.

*) De meeste payrollbedrijven sturen je een hoop papierwerk op waaran je veel tijd kwijt bent.  You Name It! heeft zijn bedrijfsvoering zo ingericht dat jij als musicus zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan de administratieve kant van het muzikantschap. Je meld je eenmalig aan en daarna heb  je geen verder gezeur meer om gageverklaringen, etc.

*) De tarieven van You name It behoren tot de laagste op de de markt, zeker gezien de geboden deskundigheid en de snelheid waarmee gewerkt wordt. Er zullen iets goedkopere alternatieven zijn, maar als artiest hoeft jou niet uitgelegd te worden kwaliteit iets waard is.

*) You name It volgt de wetgeving rond de artiestenregeling op de voet en is lid van diverse overlegorganen waarvan één zelfs in direct contact staat met het Ministerie van Financiën.

*) You name It voert een strak betalingsherinneringenbeleid opdat je je geld zo snel mogelijk binnen krijgt.

*) You name It staat altijd open voor input van buitenaf. Heb jij een vraag op het gebied van de belastingproblematiek? De meest gestelde vragen kun je vinden op de FAQ- pagina op deze site. (onder verdieping) Kom je je vraag niet tegen of heb je constructieve opmerking die je collegae goed kunnen gebruiken? Schroom niet om dit te melden. Het liefste via Email: info@verloningsservice.nl

Hoe is You name It ontstaan?

*) Uit solidariteit met collegae. In 1995 was Eric Timmermans, de oprichter van You Name It, nog niet zelfstandig. In plaats van een berekende teruggave legde de belastingdienst hem een vordering op. De oorzaak bleek dat een aantal opdrachtgevers waarvoor Eric voor gewerkt geen jaaropgave hadden gestuurd, of sterker nog, helemaal geen loonbelasting hadden afgedragen. Eric kon dus betalen omdat de opdrachtgever zich niet aan zijn wettelijke verplichtingen had gehouden. Boos over zoveel onrecht besloot Eric de situatie voor zichzelf en zijn medemusici op te lossen door zowel een zelfstandigheidsverklaring als een inhoudingsplichtigenverklaring aan te vragen. Om niet te veel tijd kwijt te zijn aan administratieve rompslomp zette Eric een computersysteem op dat hem veel werk uit handen nam. De eerste jaren verloonde Eric zijn collega’s gratis. Naar verloop van tijd besloten zo veel musici zijn hulp in te roepen dat Eric dat niet meer gratis kon blijven doen. Veel artiesten vinden het prettig om verloond te worden door een collega die hun leefwereld van binnenuit kent. Inmiddels verloont hij duizenden artiesten.

*) Om inkomen te creëren. De payrollservice stelt Eric in staat zich meer te concentreren op die muzikale activiteiten waar zijn hart ligt. Omdat het computersysteem steeds geavanceerder wordt komt hij ook meer aan muziek maken toe.

Terug naar Info